Stress management

STRESS MANAGEMENT

NLP coaching

NLP (Neurolingvističko programiranje) ujedinjuje tri najutjecajnije sastavnice ljudskog iskustva: neurologiju, jezik i programiranje. Neuro (živčani) sustav određuje kako funkcionira naše tijelo, jezik određuje kako se odnosimo i kako komuniciramo s drugim ljudima, a naše programiranje određuje modele svijeta i percepciju koju stvaramo.
NLP susrećemo i primjenjujemo na raznim životnim područjima i u međuljudskim odnosima, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Primjenom NLP alata i tehnika, utječe se na osobni proces promjene, povećanje osobnih potencijala, razvoj osobne izvrsnosti i usvajanje osnažujućih uvjerenja potrebnih u svim životnim situacijama.

Uspješno se koristi u leadershipu, managementu, sportu, obrazovanju, poslovnom savjetovanju, individualnom savjetovanju te svim drugim područjima u kojima postoji interes za razvojem ljudskih potencijala i postizanjem osobne izvrsnosti.
Pomaže nam da se suočimo sa svim privatnim i poslovnim izazovima i zahtjevnim situacijama te ih iskoristimo za osobni i poslovni rast.

Wingwave coaching
Stress management
©2024 Consulting Plus. All Rights Reserved.

Search

Ove stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale vaše korisničko iskustvo.
These sites use cookies to improve your user experience.

Poruka privatnosti / Privacy Policy