O nama

CONSULTING Plus je osnovan 2013 g. kao obrt za poslovno savjetovanje i usluge u vlasništvu Anite Lukenda Mlinac, mag.oec.

Naše usluge proizlaze iz dugogodišnjeg poslovnog iskustva unutar malog, srednjeg i velikog poduzetništva, u međunarodnom i hrvatskom okruženju.

Svjesni činjenice da su pravodobne informacije temelj uspješnog poslovanja, redovito se usavršavamo, pratimo  suvremene publikacije, zakonske propise i kretanja na tržištu te smo na taj način u mogućnosti uspješno se odazvati na nove poslovne izazove i u zadanom roku kvalitetno odraditi preuzete projekte.

S ponosom ističemo da osim što se oslanjamo na vlastite potencijale, znanja i iskustvo, dugi niz godina uspješno surađujemo i sa timom stručnjaka te na taj način zajedničkim snagama osiguravamo kvalitetnu podršku svojim klijentima.

Usluge nudimo i na engleskom i njemačkom jeziku.

Anita Lukenda Mlinac


Dvadeset godina radnog iskustva u međunarodnim i tuzemnim tvrtkama na pozicijama  Članice Uprave zadužene za financije, računovodstvo, pravne i kadrovske poslove, Prokuristice, Eksternog CFO, Savjetnice Uprave, Direktorice financija i računovodstva, Direktorice kontrolinga, Direktorice Službe za premijsko računovodstvo, fakturiranje i provizioniranje.Međunarodni certifikati: 

NLC-Coach Zertifikat (Gesellschaft für Neurolinguistisches Coaching e.V.

Wingwave Coach Zertifikat (Besser-Siegmund Institut GmbH)

Cambridge International Diploma in Business ( CID  – Business Finance, CID – Business Organisation and Environment, CID – Human Resource Management, CID – Marketing, CID – Effective Business Communication).


Pored diplome Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, posjeduje i certifikate prema verificiranim programima RH: Financijski manager, Controlling manager te Porezni specijalist.

©2024 Consulting Plus. All Rights Reserved.

Search

Ove stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale vaše korisničko iskustvo.
These sites use cookies to improve your user experience.

Poruka privatnosti / Privacy Policy